Har överlevt mina två första veckor

Nu har jag jobbat på byrån i två veckor och som det ser ut nu har jag överlevt. :-) Jag höll på att skriva att allt har gått bra, men jag vet inte om jag är rätt person att bedöma det. I mina ögon har det inte gått särskilt bra, för det känns som att jag aldrig lär mig saker och ting och jag känner mig allmänt förvirrad. Det är mycket att hålla reda på. Jag försöker skriva ned så mycket jag kan, men jag har missat att skriva ned en hel del. Men men. Det ska nog bli bra. :-)
 
Mina två första veckor har varit "intressanta". Första veckan inleddes med busstrejk. Redan från kl. 00.00 den 24 juni, som var min första arbetsdag. All busstrafik i Halmstad och det mesta av landsbygdsbusstrafiken var inställd. För min del innebar det att det fanns endast en buss på morgonen som jag kunde ta och det var bussen till Halmstad som gick kl. 5.43. Sedan fick jag ta tåget till Varberg (och då var jag framme kl. 7.02 - jag började jobba kl. 8.00). När jag skulle hem fanns det inga bussar som gick från Falkenberg eller Halmstad så att jag kunde komma hem hyfsat i tid. Därför ställde älsklingen upp och hämtade mig i Falkenberg varje dag. Strejken tog slut på torsdagskvällen. Fast jag hade tur! Först var det planerat att det skulle vara både buss- och tågstrejk. Som tur var kom de överens i fråga om tågpersonalen innan jag började jobba. Annars hade det blivit problem för mig att ta mig till Varberg. När jag hörde att det skulle vara strejk både för bussar och tåg började jag ana att det låg en konspiration mot mig bakom detta ...
 
 
Under andra veckan var det ingen strejk som spökade, men däremot lyckades jag dra på mig en förkylning. Var snuvig, hade ont i halsen och hade även lite feber i kroppen. En riktig superkombination! Behöver jag ens nämna att jag låg halvdöd i soffan på kvällen? Men jag var tvungen att masa mig till jobbet, för jag måste verkligen ta vara på tiden som jag har med sekreteraren som jag ska efterträda. Jag försökte i alla fall kurera mig så gott jag kunde.
 
Jag hatar att vara ny (och sjuk ...) eftersom jag känner mig till besvär och det känns som om jag är i vägen hela tiden. Men det ska nog bli bra. :-) Allt har sin tid.


Dagens citat:

"Var tacksam för det du har."
(Okänd)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie