Nu har jag också varit där!

Förra söndagen tog jag och älsklingen bilen upp till Göteborg och besökte Liseberg. För mig blev det mitt allra första Lisebergsbesök.
 
Vi hade väldigt fint väder under hela besöket, men trots det var det ändå inte för varmt. Vi åkte i princip allt som gick att åka och vi testade även lyckan i några stånd. Älsklingen vann den här sötnosen åt mig:
 
 
Tyvärr fick jag huvudvärk av det mesta som vi åkte. Jag fattar inte riktigt varför, men troligtvis berodde det på att vi drack dåligt. Kul hade jag i alla fall och det var mest tack vare mitt trevliga sällskap. ^^ Vi vågade oss på att testa AtmosFear, men jag tyckte inte att den skiljer sig så värst mycket från andra typer av fritt fall. Visst gick det hiskeligt fort när man störtade ned, men det var ingen lång sträcka som man föll. Jag tror nog att man faller en längre sträcka när man åker Gröna Lunds fritt fall. Fast jag är inte säker. Det är bara så det känns.
 
Vi åkte Kållerado två gånger och under första turen blev jag dyngsur. Det var som om jag hade stått under en dusch. Vid andra åkturen var det älsklingen som fick sig en dusch. Men det är sådant som man får räkna med om man åker den attraktionen.
 
Emellanåt var köerna ganska långa - den beräknade kötiden var ca 30 minuter för vissa attraktioner. Men vi hade tur flera gånger och vid tre tillfällen fick vi gå före i kön eftersom vi hade fått vars tre expresspass då vi bokade på nätet.
 
Kort sagt blev mitt första Lisebergsbesök lyckat. :-) Har du varit där?


Dagens citat:

"Det är omöjligt att bygga sin egen lycka på andras olycka."
(Daisaku Ikeda)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie