Dags för en ny bekantskap

Som jag har berättat tidigare kan man inte längre ladda upp videoklipp på Videofyme genom datorn. Därför trodde jag att jag eventuellt kunde använda paddan, och försökte då föra över de två klipp som jag hade till paddan genom iTunes. Överföringen gick inte helt felfritt till utan jag fick upp ett felmeddelande vad gällde det ena klippet. Jag utgick därför från att det andra klippet hade blivit överfört, fast jag är rätt oteknisk och kunde inte hitta klippet. Efter en lång stunds kämpande gav jag upp och bestämde mig för att istället ladda ned Videofyme-appen med förhoppningen att jag kanske på något sätt skulle kunna gå bakvägen för att hitta klippet och kunna ladda upp det. Tji fick jag.
 
Tydligen kan man inte längre ladda upp klipp som är filmade med något annat än den enhet där appen är installerad. Med andra ord kommer jag i fortsättningen endast kunna ladda upp klipp som jag filmar med paddan. Behöver jag ens nämna att jag blev besviken på Videofyme? Jag tänker inte gå runt och filma med paddan. Det har jag kameror till.
 
Nu har jag alltså bestämt mig för att överge Videofyme och fortsättningsvis ladda upp mina klipp på mitt YouTube-konto. Klippen som redan finns på Videofyme får vara kvar där eftersom jag inte längre har kvar alla klipp i datorn. Men från och med nu kommer alla nya klipp laddas upp på YouTube.
 
Det här var ett bra sätt för Videofyme att skrämma bort användare. Stor tumme ned för dem!


Dagens citat:

"Jag har genomlidit en del hemska saker i mitt liv, varav några faktiskt hände i verkligheten."
(Mark Twain)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie