Det gäller att tänka positivt

Jag har alltid tyckt illa om mina bröst eftersom de är lika stora som två myggbett. För små alltså, och det är inte bara jag som har tyckt det. Folk i min omgivning (med undantag från älsklingen ^^) har nästan alltid varit ivriga att påpeka detta - att mina bröst är för små.
 
Fast jag behöver inte känna mig ensam och efter att ha sett Claras videoinlägg om just små bröst, har jag lärt mig att se fördelarna med små bröst. Eller, jag försöker i alla fall. Och givetvis är älsklingen också till stor hjälp. :-) Hur som helst är det en underhållande video!
 
 
Just nu tycks min dator krångla, så jag själv kan inte se klippet. Men jag hoppas att du kan det i alla fall.
 
 


Dagens citat:

"I believe that your most attractive features are your heart and soul."
(Savage Garden - "Affirmation")


Ha det så bra!
Kramar
Jessie
#1 - - Katten Jones:

Jag har precis samma komplex och älskar Clara för att hon avdramatiserar det så här :D

Märkligt att andra så gärna ska påpeka saker med ens kropp egentligen... Vad har de för rätt till det egentligen? Jag tycker nämligen själv att jag inte har rätt att peka ut sånt hos andra, men både vänner och ovänner påpekar gärna sådant som "du har ju inga former", "men du har ju inga bröst", "alltså, du var ju snyggare med långt/kort/mörkt/ljust hår", "du har gått upp i vikt", "nu är u ju iaf inte platt längre" and so on... Det är bara elakt egentligen. Varför inte ge en komplimang istället?