En del av padd-folket

Jag tycker inte om tafselektronik (min läsplatta är dock ett undantag!). Jag tycker att det är läskigt och jobbigt. Jag föredrar vanliga hederliga knappar. Det vill säga knappar som existerar och som inte är en del av tafsskärmen.
 
Fast älsklingen gillar tafstekniken. Det var en av orsakerna till att vi skaffade en iPad (i folkmun även kallad "padda") innan vi flyttade till Getinge. Den andra orsaken var att det skulle underlätta för älsklingen att plugga.
 
Även jag har lekt lite med den när tillfälle getts. Framför allt har jag lekt med iBooks. :-) Men jag får erkänna att jag har börjat vänja mig vid denna läskiga tafsteknik. Jag föredrar dock vanlig dator, men tafsteknikens läskighet har börjat minska.
 
Eftersom det var lite jobbigt att läsa bloggar via bloglovins hemsida i "paddan" laddade jag ned deras app. Fast något vidare bra var den inte. Tyckte i alla fall inte jag. Då föredrar jag att läsa bloggar via bloglovins hemsida. Så särskilt mycket bloggläsande tror jag inte kommer äga rum i "paddan". I alla fall inte för min del.
 
Sammanfattningsvis: Det tycks som att det faktiskt går att lära gamla hundar att sitta. Även envisa skåningar ...


Dagens citat:

"Dröm det inte, var det."
(Richard O’Brien)


Ha det så bra!
Tafsiga kramar
Jessie
#1 - - Katten Jones:

Det behövs definitivt ändringar i bloglovin's app, men det kommer nog. Läsa, spela spel och surfa på paddan är väldigt beroendeframkallande tycker jag ;)

Svar: Att läsa e-böcker i paddan tyckte jag var väldigt skönt eftersom man kan ställa den på långsidan och då förvandlades plötsligt boken där inne till en "vanlig" bok. ;-) Dessutom slipper man hålla i paddan om man inte orkar eller vill. :-) Så läsa böcker kommer jag nog göra fler gånger :-) Spela spel är också kul. Vi köpte lite brädspel att ha i paddan och än så länge är det kul :-) Jag kommer nog upptäcka fler och fler saker med den. Fast jag tycker ändå att det är läskigt med tafsandet :-(
Jessica