Men jag då?!

I måndags satt jag och var på väg att lägga upp några tidsinställda inlägg, så att jag inte behöver sitta vid datorn varje dag. I två av inläggen hade jag tänkt ladda upp kortare videoklipp och loggade därför in på Videofyme för att ladda upp klippen. Då möttes jag av detta:
 
June 15th was the last day you could upload videos here. Download our app to create and share videos, as well as interact with your friends and followers. It's freaking awesome!
 

Jaha, men hur blir det för oss som använder datorer då? Ska inte vi få lägga upp videor längre? Är inte vi längre välkomna att använda Videofyme? Nu kan jag i och för sig eventuellt använda vår iPad för att försöka ladda upp klipp, men det kommer jag inte kunna göra förrän strulet med Telia är över. För närvarande använder vi mobilt bredband och det mobila bredbandet i paddan är i princip slut. Det är i alla fall väldigt segt. I nästa vecka beräknas vi kunna få vårt "vanliga" bredband. Då kan jag se om jag kan lösa detta videoklippsproblem med hjälp av paddan. Men om det blir för krångligt kommer jag nog gå över till att ladda upp mina klipp på YouTube. För inte nog med att jag ännu inte är förtjust i tafstekniken, jag föredrar att leka med bloggen och annat tekniskt genom datorn. Och tänkt de som inte har något annat än sin dator? Hur ska de göra? Det här gjorde mig besviken på Videofyme. :-( Fy bubblan.


Dagens citat:

"Gräset är alltid grönare där du vattnar det."
(Neil Barringham)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie