Ikväll släcker vi ljusen

Ikväll klockan 20.30 startar årets Earth Hour. Jag har svårt att tro att du skulle ha missat vad denna timme innebär, men om du ändå har missat det innebär Earth Hour att vi ska släcka våra lampor under en timme. Detta gör man världen över. Jag och älsklingen brukar utmana oss lite extra och låter så gott som all elektronik vara avstängd. Vi har alltså inte igång någon dator eller TV och dessutom är alla lampor släckta. Jag ser ingen anledning till att inte göra det. Ju fler som ställer upp, desto mer nytta för vår natur kan vi göra. Sedan får man mer tid att umgås med nära och kära. ;-)
 
Och vem har sagt att man inte kan ha kul i mörkret? Så här roligt hade vi i Köping det förra året under Earth Hour (det är älsklingen som agerat regissör med sin mobilkamera):
 
 
 
 
När jag kom hem från jobbet i torsdags hittade jag följande lapp i trappuppgången och den här lappen fick mig att le stort:
 
 
Så vad säger du? Ska du göra mig och älsklingen (och även många andra runt om i världen) sällskap och släcka dina lampor (och kanske även den övriga elektroniken)? Jag lovar, man dör inte. :-)


Dagens citat:

"Ett nio våningar torn har sin begynnelse i en handfull lera."
(Lao Zi)


Ha det så bra!
Släckta kramar
Jessie