Ledsen Groban. Inte den här gången.

Den 23 september 2011 var en av de mest magiska kvällar som jag har varit med om. Då fick jag se och höra Josh Groban live! Hans låtar är fantastiska i vanliga fall, men när man hör honom live är det obeskrivbart. Efter den kvällen längtade jag tills hans nästa Sverigebesök.
 
Nu har hans nästa Sverigebesök kommit. Den 25 maj 2013 intar han återigen Globen, men jag kommer dessvärre inte ha möjlighet att kunna gå på den konserten. Till en början berodde det delvis på att jag inte hade någon att gå med eftersom älsklingen är bortrest den helgen och ingen av de som jag känner tycker om Josh Grobans musik (vilket jag naturligtvis inte kan förstå!). Nu har i alla fall min syster erbjudit sig att komma upp och gå på konserten med mig, men eftersom det inte är riktigt lägligt att gå dit, blev jag tvungen att tacka nej. Det är otroligt trist att behöva säga det, men den här gången måste jag stå över. Den här gången måste jag vara tillräckligt vuxen och inse att man inte kan få allt man önskar här i livet.
 
Bild från förra Sverigebesöket. Magiskt!
 
Det tråkigaste är att det säkert kommer vara fantastiskt att få höra honom sjunga Brave. Om han lyckades röra mig till tårar med You are loved (Don't give up) skulle han säkert ha lyckats även med Brave.
 
Jag får hoppas att det finns en vänlig själ som kan filma lite från konserten och sedan lägga upp det på YouTube så att jag kan få ta del av upplevelsen.
 
Nästa gång Groban! Då kan vi förhoppningsvis ses igen. :-) Det ser jag fram emot.
 
 
 


Dagens citat:

"Om du alltid försöker att vara normal, kommer du aldrig att få reda på hur otrolig du kan vara."
(Maya Angelou)


Ha det så bra!
Grobianska kramar
Jessie