Kärlekskakor

Jag har aldrig ätit lyckokakor. Det närmaste som jag har kommit denna företeelse är på TV. Men efter att ha sett klippet nedan (och hittat ett recept på svenska) verkade de ju inte så svåra att göra. Fast istället för spådomar gjorde jag som i receptet - jag skrev kärleksförklaringar på lappar som jag vek ihop.

 
Sedan var det inga svårigheter att röra ihop smeten. Lätt som en plätt! Och efteråt? Ja, det är väl bara att göra som kvinnan i klippet. Stänga kakan och vika ihop. *fnyser* Ha, om det ändå hade varit så lätt ... Det tog mig flera försök innan jag lyckades få till de där jädrans kakorna. Efter många svordomar och uppätna-misslyckade-kakor. Men det lyckades! Fast man ska nog ta och äta dem samma dag. Väntar man två dagar (som jag) blir de mjuka. Fortfarande goda i och för sig, men de ska väl vara lite hårdare? Inte stenhårda, men heller inte överdrivet mjuka.
 
Mina absolut-inte-perfekta kärlekskakor.
 
 
 


Dagens citat:

"Det finns tre ord som förmedlar hemligheten med konsten att leva, hemligheten bakom all framgång och lycka: Ett Med Livet."
(Eckhart Tolle)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie