Nu är det bevisat: Storleken spelar roll!

När jag och älsklingen skulle borsta honkattens tänder under en helg när älsklingen var hemma upptäckte vi att tandkrämen hade passerat bäst-före-datumet. Med andra ord blev det inget borstande den kvällen. Istället fick jag beställa ny tandkräm. Jag orkade inte kolla upp varifrån vi sist beställde hennes tandkräm, så det fick bli Animail den här gången. Som leveransalternativ valde jag hemleverans eftersom det kostade lika mycket som de andra alternativen och med hemleverans skulle man få ett kolli-id så att man kunde hålla koll på paketet. Med brev-alternativet skulle man behöva gå till ett utlämningsställe och hämta ut det. För mig blir det smidigare om jag kan få hem det till lägenheten eftersom jag kommer hem så sent på kvällarna.
 
Med tanke på att jag bara beställde en liten tandkrämstub tänkte jag att de skulle stoppa det i ett mindre kuvert eller en mindre låda. När jag kom hem från jobbet stod det här paketet utanför dörren (på bilden har jag lagt lådan bredvid ett vanligt A4-block så att du enkelt kan jämföra storleken):
 
 
Jaha ... Kanske hade de lagt i något mer? Det kunde jag ju inte veta förrän jag öppnat paketet:
 
 
...
 
Ja, det var ju skitsmart! Hade det inte varit enklare att ta ett mindre kuvert eller en mindre låda? Nu klagar jag inte på Animail eftersom jag är nöjd med både produkt och leverans (honkatten är väl mindre nöjd med produkten ...), fast jag tycker att den stora lådan var lite onödig. Jag beställde trots allt bara en liten tandkrämstub ... Fast å andra sidan blev honkatten glad över lådan. Så fort tandkrämstuben tagits ut och jag vänt ryggen till, hade hon hoppat i och lagt sig i lådan. Nu tillbringar hon större delen av tiden där. Det finns alltid positiva sidor!


Dagens citat:

"Lita på att strömmen bär dig. Den känner till vägar du inte ens kunnat drömma om."
(Jane Lee Logan)


Ha det så bra!
Tandkrämiga kramar
Jessie