Nytt "serieprojekt"

Jaha, då var Buffy the vampire slayer slut för den här gången. Nu har jag tagit mig igenom samtliga sju säsonger. För vilken gång i ordningen vet jag inte (dock var detta första gången sedan jag fick boxen av älsklingen). Det var i alla fall några år sedan sist. Nu har jag fått en tillräckligt stor dos av Spike och Faith så att jag kan klara mig ett tag. ;-) När jag hade nått sista säsongen jämförde jag skådespelarna med hur de var och såg ut i första säsongen. Jösses, vilken skillnad! Fast skillnaderna har skett gradvis och man märker dem därför inte förrän serien är slut. I alla fall inte helt. Vi får se när jag bestämmer mig för att njuta av deras sällskap igen.
 
Men vad ska jag nu ägna mig åt när jag inte längre har någon Buffy som kan hålla mig sällskap om kvällarna? Jag har faktiskt några förslag och har redan bestämt mig för vad. Nu när jag ändå är inne i en nostalgifas tänkte jag besöka en gammal vän. Eller, snarare gamla vänner, nämligen Skrotnisse och hans vänner! Jag fick serien på DVD i julklapp av mina föräldrar, syrran och hennes familj. När jag och min syster var små tittade vi jämt på den här serien. Av någon anledning var jag extra förtjust i eremiten. ;-)
 
 
Har du missat Skrotnisse och hans vänner? Ingen fara! Precis som med nästan allt annat går det säkert att hitta på allas vår vän YouTube. :-) I klippet ovan kan du i alla fall se små delar från denna roliga (och lite sorgliga) serie. Hoppas att jag fortfarande tycker om den. Det skulle vara tråkigt om den vuxna upplevelsen inte stämmer överens med hur jag upplevde Skrotnisse som barn. :-(


Dagens citat:

"Det bästa sättet att glömma dina problem är att hjälpa andra med deras"
(Okänd)


Ha det så bra!
Skrotiga kramar
Jessie