Äntligen ett avsnitt för mig!

Älsklingen och min syster har lite saker gemensamt. En sak är att de båda tycker om serien The Simpsons. Själv har jag aldrig varit särskilt intresserad av serien, men den funkar att se på. Fast efter att ha sett avsnitt 9 i säsong 20, har jag ändrat uppfattning en smula. I vart fall ser jag annorlunda på Lisa Simpsons, för nu har skaparna äntligen tänkt på mig och skapat ett avsnitt som passar mig som handen i handsken!
 
Nu undrar du kanske på vilket sätt avsnittet passar mig. Vill du gissa själv eller ska jag tala om det på en gång? Om du vill gissa själv, får du pausa i läsandet och fortsätta när du är redo. Svaret är: underbara Josh Groban!
 
Tråkigt nog fick han inte förevigas som en figur i serien, men däremot fick man veta att Lisa (precis som jag!) är en grobanite och i det här avsnittet fick hon sällskap av ytterligare en grobanite. Jag har bäddat in avsnittet här nedan, men om du inte vill se hela, kan du klicka dig fram till följande höjdpunkter:
 
  • 2:52 - Lisas kompis målar riddaren Josh Groban
  • 3:54 - Både Lisa och hennes kompis lyssnar och sjunger till "You are loved"
  • 11:30 - Man får höra en bit av "So she dances"
  • 18:58 - Man får höra en bit av "In her eyes"
 
 
Simpsons är nog inte så dumt i alla fall. :-) Och när jag ändå sitter och lyssnar på hans låtar (för hur kan man inte bli sugen när man får höra dessa underbara smakprov?), vill jag dela med mig av en av hans absolut starkaste låtar. Den som fick mig att förälska mig i hans sångröst. You are loved (Don't give up). Tidigare har man inte kunnat bädda in den officiella videon i inlägg (en oerhört underbar video!), men nu kan man. Jag hoppas att du fylls av lika mycket glädje och beundran som jag gör, när du hör den. Se gärna på videon samtidigt.
 
 
 
Hmm, får ta mig tid att göra en ordentlig Josh Groban-spellista så jag har när jag ska skriva. :-)


Dagens citat:

"Om du fortfarande har det på hjärnan, då är det värt risken."
(Paulo Coelho)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie