[bubble] (Anders de la Motte)

[bubble] är fortsättningen på [buzz]. Därför finns risken att spoilers kan förekomma.
 
Sex månader har gått och HP har fått ett uppdrag, ett sista uppdrag på mer än ett sätt. Under tiden gör Rebecca karriär inom i PayTags växande IT-imperium.

Medan Stockholm ännu en gång rustar för prinsessbröllop hamnar syskonen allt mer på kollisionskurs och det blir svårare än någonsin att skilja vän från fiende. Om nu inte fienden är en vän? En nära vän ...
 
 
[bubble] är den avslutande delen i serien om HP, Rebecca och Spelet. Även om den är fylld med spänning, jakter, intriger, förräderi och (förutsägbara - i alla fall vissa) vändningar, tycker jag att [geim] var ett strå vassare. På vissa ställen kändes [bubble] som en lång transportsträcka till slutet.
 
de la Motte leker med tanken om att ständigt vara manipulerad. Att inte veta vad som är på riktigt. Samtidigt som tanken på att HP's agerande fram till nu hela tiden var SpelLedarens plan, irriterar mig å HP's vägnar, gillar jag vändningen. Fast för min del blir det lite för mycket manipulerande och en smula för många tvister. Hälften hade varit tillräckligt. Å andra sidan är det väl just det (manipulerandet) som är hela grejen med den här serien. Dock blir det för mycket för min del.


Dagens citat:

"All världens mörker kan inte släcka skenet från ett enda ljus."
(Franciskus av Assisi)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie