Nomaden i mig

Äntligen! I februari blir det återigen flytt för vår lilla familj och den här gången bär det inte av lika långt som sist. Den här gången ska vi bli falkenbergare! Från och med första februari (tekniskt sett tredje, eftersom den första infaller på en lördag i år) har vi tillgång till vår nya lägenhet. Kan knappt vänta!
 
Egentligen är det inget fel på Getinge. Dock har jag inte haft ork eller tid att upptäcka det ordentligt, men såvitt jag kan se, påminner det lite om mysiga Åker (med vissa mindre skillnader). Det stora problemet med att bo i Getinge och arbeta i Varberg är själva pendlandet (dock är det bättre än mitt tidigare pendlande). Jag stiger upp 5.15 varje morgon (jag är absolut ingen morgonmänniska!) och kommer hem ca 18.50 på kvällen. Jag måste ta två bussar och ett tåg för att ta mig till jobbet.
 
 
 
Den stora fördelen med lägenheten i Falkenberg är att mitt pendlande kommer att underlättas avsevärt mycket. Framför allt då lägenheten ligger väldigt centralt. Kommer kunna stiga upp cirka en timme senare på morgonen och komma hem cirka en timme tidigare på kvällen. Kanske kommer jag ha mer ork och sluta vara så trött som jag jämt och ständigt är.
 
Jag kan knappt bärga mig! :-) Ser fram emot februari.


Dagens citat:

"Mina möjligheter att känna balans och glädje beror inte på omständigheterna utanför mig."
(Kay Pollak)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie