Enkät: Fem frågor, fem svar

Jag brukar inte vara så förtjust i att läsa de enkäter som cirkulerar runt bland bloggar. Bokbloggare verkar vara de som är mest förtjusta i att svara på den här sortens enkäter. Dock tyckte jag att den här enkäten var lite intressant.
 
Vem inspirerade dig/uppmuntrade dig att börja blogga?
Jag hade funderat ett tag på att börja blogga, men visste inte riktigt om jag verkligen skulle, eftersom alla tycktes/tycks blogga och jag har aldrig velat vara som alla andra. Fast en dag föreslog älsklingen att jag skulle börja blogga så att han hade något att läsa. Det var därför jag började. Det var den knuff jag behövde. Delvis i alla fall. Bloggandet är också ett substitut för min skrivklåda, men nu börjar det kännas som att "kravet" att få ihop ett inlägg om dagen, har börjat ta över. Jag får därför se hur jag löser det.
 
Hur väljer du ämnen att blogga om?
För att vara ärlig vet jag inte om det är jag som väljer ämnen, eller om det är de som väljer mig. Oftast brukar jag få en känsla som säger att "detta skulle jag kunna/vilja skriva om". Och då försöker jag göra det.
 
En bild från vackra Åkers Styckebruk.
 
Vad vet de flesta inte om dig?
Hmm ... *funderar så det kommer rök ur öronen* Om det är något som nästan ingen känner till om mig, bör det finnas en bra anledning till att det är så. Varför skulle jag skriva om det här? Dock väljer jag att tolka frågan på samma sätt som en bokbloggare gjorde: att det är något som de flesta av mina läsare inte känner till. Och eftersom jag inte vet vilka mina läsare är (bortsett från några få), blir frågan hyfsat lätt att besvara.
 
Under mitt sista gymnasieår funderade jag starkt på att söka in till teaterhögskolan i Malmö, men eftersom de bara tar/tog in tolv stycken vartannat år och för att jag inte är något skådespelarmaterial, lät jag bli.
 
Vilka tre ord beskriver din stil bäst?
Vilken stil åsyftas? Min bloggstil? Min stil som person? Jag väljer att göra en blandning. Pratglad, glömsk och gnällig. :-)
 
Vad tycker du om att göra när du inte bloggar?
Vara med älsklingen och djuren, läsa, skriva, läsa bloggar, baka och laga mat. :-) Det finns säkert mer som jag tycker om, men det här var i alla fall det som jag kom på nu.
 


Dagens citat:

"Endast det innevarande ögonblicket innehåller liv."
(Thich Nhat Hanh)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie