Första novellen finns nu tillgänglig

Du som följer min skrivblogg, vet om att den första novellen i min novellsamling ADK finns nu tillgänglig att läsa på Kapitel1. Den kommer finnas tillgänglig till och med onsdagen den 30 oktober. Under torsdagskvällen kommer den att bytas ut mot nästa novell.
 
 
 
Det känns läskigt. Jag tycker att det är lika läskigt varje gång någon ska läsa det jag har skrivit. Tankar som "Är jag tillräckligt bra?" brukar alltid dyka upp. Fast att fastställa om någon text är bra ... Det går inte att fastställa det en gång för alla, utan det är något väldigt subjektivt. Vissa tycker om en del saker, medan andra föredrar annat. Så har det alltid varit och så kommer det alltid vara. Alla tycker vi olika och det går aldrig att få alla nöjda på en och samma gång. Att det känns läskigt att andra ska läsa mina manus, beror också på att det jag har skrivit är något personligt. Min skapelse. En del av mig.
 
Jag tar dock gärna emot konstruktiv kritik, så att jag kan växa och utvecklas i mitt skrivande. :-) Vad jag sedan hittar på när novellsamlingen är färdigredigerad, får jag se. Allt beror på hur modig jag är ...


Dagens citat:

"Slösa inte bort tiden med att stressa upp dig över saker du inte kan förändra"
(Okänd)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie