Tjat förändrar inte situationen

I samband med att vi flyttade till Getinge, fick vi erbjudande från HallandsPosten om att få testa på tidningen i en månad. Eftersom jag är ganska dålig på att läsa eller se på nyheter, tyckte jag att erbjudandet lät som en bra idé och tackade därför ja.
 
När månaden var slut, blev jag uppringd av en Camilla från HallandsPosten, som ville erbjuda oss att prenumerera på tidningen till ett förmånligt pris. Jag bad att få tänka över saken eftersom jag ville prata med älsklingen om det. Vi kom i alla fall fram till att inte prenumerera på grund av tidsbrist (vi orkar/hinner inte läsa tidningen varje dag). Jag meddelade Camilla detta när hon senare ringde upp mig. Då tackade hon för sig och vi avslutade samtalet.
 
 
Vad jag vill ha sagt med detta är att Camilla förtjänar ett STORT plus för att hon accepterade mitt beslut och inte tjatade på mig för att jag skulle ändra mig. Det gjorde nämligen de från DN, trots att jag gång på gång sade nej. För trots att jag sade nej, fortsatte de samtalet och försökte övertyga mig om varför det var så bra att prenumerera på DN. Det gjorde mig mest irriterad.
 
Ett nej ska alltid respekteras för vad det är - ett nej. Jag uppskattar HallandsPosten för att de gör det.


Dagens citat:

"Det första steget mot att få det du vill ha är att våga släppa taget om det du inte vill ha."
(Joshua Becker)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie