Det här är din chans

Jag är av uppfattningen att blogginnehavaren är den som bestämmer vad som ska skrivas eller inte skrivas på bloggen. Som läsare har man valmöjligheten att hoppa över ett visst inlägg eller till och med sluta följa bloggen, om man nu känner för det. Bara för att man följer en blogg, betyder det inte att man måste läsa precis allt som skrivs på den. Det gör inte jag. Ibland händer det att jag hoppar över vissa inlägg på vissa bloggar som inte intresserar mig just då.
 
Hur som helst, tidigare har jag diktatoriskt och enväldigt (med få undantag då jag böjt mig för något enstaka önskemål) bestämt - på gott och ont - vad jag ska skriva om här på bloggen. Denna diktatur har varat i snart fyra år (den 17 maj 2010 publicerade jag det allra första inlägget). Fast nu tänkte jag utföra ett litet experiment och låta dig få komma med synpunkter. Vad skulle du vilja läsa om här på bloggen? Finns det något du saknar? Något som du skulle vilja veta mer om? Något som du har funderingar och tankar kring?
 
 
Någon tidsgräns för när ens synpunkter senast måste ha kommit in, tänker jag inte sätta. Nu har jag själv hunnit ikapp olästa inlägg på bloggar som jag följer, men jag vet att det är lätt hänt att man snabbt kan komma upp i sisådär hundra olästa inlägg om man har fullt upp med annat i livet än att sitta framför burken/paddan och läsa blogginlägg. Då missar man lätt deadlines. Det har jag själv gjort. Därför sätts ingen tidsgräns.
 
Dina synpunkter skriver du i en kommentar till det här inlägget. Då kan jag lättare hålla ordning här på bloggen. Sedan får vi se om jag har möjlighet att uppfylla dina önskemål. :-) *gnuggar händerna av förtjusning* Ska bli spännande och se vad du har på hjärtat.


Dagens citat:

"Gör något beundransvärt, andra kanske tar efter."
(Albert Schweitzer)


Ha det så bra!
Diktatoriska kramar
Jessie