Tystnad säger mer än tusen ord

Minns du att jag den 1 april i år välkomnade dina och övriga läsares synpunkter på mina blogginläggs innehåll? Jag vet inte riktigt om jag ska tolka den totala tystnaden som att du är nöjd med att läsa det jag erbjuder här på bloggen eller om det är möjligt att du trodde att inlägget var ett aprilskämt - med tanke på att jag, utan att tänka mig för, valde att inlägget skulle publiceras just den 1 april?
 
Jag har börjat gå igenom gamla inlägg här på bloggen och radera/redigera vissa inlägg som jag anser inte fyller någon särskild funktion. Och så passar jag på att omkategorisera en del inlägg nu när det är möjligt att ett inlägg tillhör flera kategorier istället för endast en. Under tiden som jag har gjort detta, har jag insett att jag på den tiden skrev bra mycket längre inlägg än vad jag gör nu. Ta det här inlägget som exempel.
 
Skånskt landskap som far förbi utanför ett tågfönster.
 
Å andra sidan hade jag mer ledig tid när jag startade bloggen, i och med att jag var arbetslös då. Dessutom publicerade jag inte ett inlägg om dagen regelbundet, vilket jag försöker göra nu. När man ser det så, är det ganska självklart att man har mer tid att skriva då. Fast jag saknar att kunna skriva längre och innehållsrika inlägg. Det är inte det att jag inte försöker, för det gör jag verkligen. Men orken och tiden finns inte alltid till hands. Precis som jag har förklarat vid tidigare tillfällen, ser jag bloggskrivandet som ett sätt för att få utlopp för min ständiga skrivklåda. Framför allt när inspirationen inte finns för att åstadkomma något skönlitterärt. Och på senare tid har jag insett att jag har ett litet intresse för att filma olika saker, vilket är förklaringen till att jag lägger upp filmklipp då och då.
 
Summa summarum: Jag vet att kvaliteten på bloggen har sjunkit det senaste året (eventuellt längre tillbaka än så) och det är därför som jag gärna vill ha dina synpunkter. Finns det något du saknar? Något som du irriterar dig över? Något du vill veta mer om? Givetvis är det inte säkert att jag kommer följa dina synpunkter till punkt och pricka, för det är trots allt min blogg och den slutliga makten ligger hos mig. Men jag kommer självklart försöka ta hänsyn till dina synpunkter. Vi kan se detta som ett experiment som vi utför tillsammans, du och jag. :-)


Dagens citat:

"Äkta kärlek vill inte ha någonting."
(Eckhart Tolle)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie