Fröken Mars är tillbaka!

Om jag inte minns helt fel gick jag på gymnasiet när SVT började sända Veronica Mars - serien om high school-eleven som jobbar deltid på sin pappas detektivbyrå och hjälper honom att lösa fall. Redan från första avsnittet var jag fast. Jag tycker om första säsongen väldigt mycket, medan de två andra säsongerna är lite sisådär. De har absolut sina höjdpunkter, men första säsongen är och förblir den bättre av dem. Därför tyckte jag att det var skönt när de valde att avsluta serien efter tredje säsongen. Jag blir alltid lika ledsen när serieskapare drar ut på serien för länge. Dock var jag sugen på en fjärde säsong efter att ha sett pilotavsnittet för fjärde säsongen. Om fjärde säsongen hade kunnat hålla det tempot och den kvaliteten som pilotavsnittet höll, hade det kunnat bli ett riktigt bra resultat. :-)
 
 
Hur som helst, tack vare älsklingen fick jag veta att de skulle göra en film och det är även genom honom som jag har hittat till filmtrailern! Från och med nu varnas du för spoilers, så om du har tänkt se serien själv, bör du sluta läsa ungefär ... här.
 
 
Tänk att Veronica gick och blev advokat. Vad hände med hennes ambition att jobba för FBI? Antagligen får man svaret i filmen. Synd att den har premiär först i mars. Jag blev också förvånad över att Veronica fortfarande är tillsammans med mesen Piz. Nej, man kan inte påstå att Piz är min stora idol. Hon borde aldrig ha gjort slut med Logan och det säger jag inte enbart för att jag var lite svag för honom. Han har helt enkelt mer skinn på näsan och mer karaktär. Dessutom var han och Veronica så söta tillsammans! Får hoppas att filmen har ett bra slut. ;-)
 
Trailern gjorde mig sugen att se filmen, men till dess får jag njuta av serien som älsklingen gav mig i julklapp. Hittills har jag hunnit se de två första avsnitten.
 
Finns det fler marshmallow-fans där ute i Sverige, eller är lilla jag ensam?


Dagens citat:

"Du kan inte alltid stanna i din egen hörna av skogen & vänta på att andra ska komma till dig. Du måste gå till dem ibland också."
(Nalle Puh)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie