Jag + köpstopp = ingen bra kombination

Av högst naturliga och förklarliga skäl, har älsklingen infört ett bokköpstopp för min del. Jag har alldeles för många olästa böcker. Dock är det tillåtet för andra att ge mig böcker (och jag räknar inte heller böcker från Booked till "köpta" böcker), så inflödet av böcker hemma hos oss har med andra ord inte sinat helt.
 
I förra veckan när jag och den yngre advokaten på jobbet satt och åt lunch, upptäckte jag en angenäm annons i tidningen. En bokaffär på Kyrkogatan 3 i Varberg ska upphöra (de har öppet januari ut) och därför säljer de ut ALLA böcker för 25 kr/st (oavsett tidigare pris!). Behöver jag nämna att mina ögon blev stora som fotbollar? Duktig som jag var avstod jag från att gå dit, men dagen efter var jag och kollegan där. Jag har nämligen fått tillåtelse att köpa en bok som jag väldigt gärna vill ha (eftersom jag har de andra i serien), men som inte längre tycks säljas i butiker (= Till offer åt Molok). Dessutom var det även okej den här gången att köpa lite böcker, eftersom det har blivit en del brädspelsinköp på sista tiden.
 
 
 
Jag gick därifrån med fem stycken böcker - vilket är en STOR uppoffring för min del. Jag kämpade verkligen med att lägga band på mig. Men nu får det vara slutköpt. Tills vidare i alla fall. Måste verkligen försöka läsa klart de olästa böckerna här hemma. Fast först behöver jag göra lite research till min roman. Lånade ju två böcker som jag behöver läsa ut. Men efter det så. Då ska jag plöja igenom olästa böcker.


Dagens citat:

"Det du söker, söker dig."
(Rumi)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie
#1 - - Din make:

Du får försöka muta/locka mig. Jag får köpa ett brädspel så får du köpa några böcker ;)

Svar: Haha, jag ska tänka på saken. ;-)
Jessica