Vissa saker förblir oförändrade

Har du någon gång funderat över det här med namnteckningar? För vissa blir underskriften aldrig densamma, medan den för andra alltid ser likadan ut. Förr blev min namnteckning aldrig likadan - den såg alltid annorlunda ut jämfört med hur den sett ut gången innan. Nuförtiden är det tvärtom. Dock finns det ändå ett "problem". Jag är inte nöjd med dess utseende.
 
Jag tycker rent ut sagt att min namnteckning är ful. Jag vet inte varför, men jag skriver endast första halvan av mitt förnamn och av mina båda respektive efternamn. "Jessica" blir alltså "Jessi" och eventuellt någon liten ursäkt till svans. Egentligen har det ingen betydelse, men jag ogillar min namnteckning väldigt mycket. Alla andra tycks skriva så himla fint.
 
Mitt försök att förändra min namnteckning.
 
Men nu ska här bli ändring! :-) Jag försöker intala mig själv att jag har tillåtelse att ta tid på mig när jag ska signera. Det måste inte gå på ett ögonblick. Fast vet du hur svårt det är att programmera om hjärnan när det kommer till det här? Om inte, kan jag tala om att det är väldigt svårt. Fast det ska gå! :-) Jag har redan lyckats med några underskrifter. Nästan i alla fall.
 
Å andra sidan är det lite farligt att hålla på att ändra sin namnteckning, för visst är det den som bland annat jämförs när man ska styrka sin identitet i olika sammanhang? Därför kan ju inte namnteckningen skilja sig för mycket från den som finns i ens id-handling. Eller har jag fått det om bakfoten? Fast, i så fall har ju vissa personer problem med att styrka sin identitet, ifall de tillhör den kategorin vars namnteckning aldrig blir densamma. Kanske är det bästa för mig att smyga fram? Förändra namnteckningen lite i taget. De kommer aldrig ana vad som hände! *ger ifrån mig ett ondskefullt "mohaha", samtidigt som jag gör samma fingerrörelser som Mr Burns i The Simpsons*


Dagens citat:

"Goda nyheter: Du behöver inte köpa fler saker för att bli lycklig."
(Joshua Becker)


Ha det så bra!
Förändrade kramar
Jessie