Alla samlar vi på något

Som du säkert har förstått har det kommit sig att jag samlar på bibliotekslånekort. Det blir lätt så när man tämligen ofta flyttar mellan olika kommuner. Vissa lånekort har snyggare design än andra. Hittills ser min samling ut så här:
 
Det äldsta av mina lånekort. Fast just det här kortet är ändå ganska ungt. När jag var cirka 16 år, fick jag byta ut det lånekort som jag hade haft sedan jag var 7 år, eftersom jag från och med 16 års ålder behövde ett "vuxen-kort".
 
Japp, jag kan fortfarande låna på Lunds universitetsbibliotek. Såvida man inte måste vara student, för i så fall är det här kortet oanvändbart för närvarande ...
 
Jag gillar färgen! Dock användes det inte särskilt mycket. Lånade endast några enstaka kursböcker när jag pluggade distans en termin.
 
Och med detta kort kan jag låna på Stockholms olika bibliotek! Nej, vänta nu här ... Oj då, råkade visst ta fel kort. Här är det rätta:
 
Undrar vilket som kom först ... Jag menar, vem som "inspirerades" av vem.
 
Har inte riktigt bestämt mig, men jag tror nog att detta är det snyggaste av mina lånekort.
 
Det enda av mina kort som hittills är oanvänt! Makalöst. Det får jag nog råda bot på ...
 
Inte särskilt upphetsande design, men den används flitigt!
 
Lite smågulligt kort, om jag får säga vad jag tycker (vilket jag naturligtvis får!). Det här är det yngsta av alla mina lånekort, men även den används ganska flitigt.
 
Vilka lånekort har du? Hur ser de ut? Finns det något som du själv samlar på? :-)


Dagens citat:

"En sak i taget, allt har sin plats. En sak i taget, allt har sin tid."
(Jocke Berg)


Ha det så bra!
Samlingskramar
Jessie