Finally facing my Waterloo

Som jag har nämnt tidigare, åkte min gymnasieklass till Bryssel i några dagar under vårt sista gymnasieår. Det var givande dagar. Bara synd att vi missade självaste Manneken-Pis. :-( Hade varit kul att se honom.
 
Fast jag ska inte misströsta, för vi fick trots allt se mycket annat - däribland seriemuseet, strippklubb och Waterloo. Jag har samlat några av bilderna i klippet nedan. :-) Ta gärna en titt om du är sugen på att se Europaparlementet och min korta flört med självaste Lucky Luck. Jag ljuger inte. Det finns bildbevis!
 
Fast jag insåg nu i efterhand (det vill säga efter att jag hade laddat upp klippet) att flera av mina texter inte syns. Bland annat när det gäller seriemuseet, Waterloo och Europakommissionen. Jag var dock lat och orkade inte göra om klippet i och med att jag redan hunnit radera videoprojektet från datorn. Jag hoppas att du överlever ändå. Kan tala om att den där masken som du får se, det är Napoleons dödsmask. Det står i och för sig på skylten bredvid, men eftersom det står på franska och jag inte känner till dina kunskaper i franska språket, kan jag inte utgå från att det var en självklarhet. Bara så du vet. Och förresten, om du undrar vad Quack var/är, så var/är det en öl och det låter "quack" när man dricker den. Inte heller det är lögn. Jag har hört det själv (japp, jag trodde inte heller det förrän någon klasskompis motbevisade mig). Dock finns inga ljudbevis, så om du inte tror mig, antar jag att du får åka till Belgien och höra efter själv.
 
 


Dagens citat:

"Få är de som ser med sina egna ögon och känner med sina egna hjärtan."
(Albert Einstein)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie