Nämn en TV-serie som ... Del 3

3. Nämn en skådespelare som skulle kunna få dig att vilja titta på en TV-serie.
 
Jag kan faktiskt nämna två stycken som har fått mig att se på två TV-serier. För enkelhetens skull tar jag dem i tur och ordning.
 
När jag fick veta att James Marsters (han som bl.a. spelar Spike i "Buffy"/"Angel" och som jag var "förälskad" i) skulle vara med i Smallville, började jag se på den serien. Dock visades den på två olika kanaler och de båda kanalerna hade kommit olika långt i serien. Jag tror att den ena kanalen hyfsat nyligen hade börjat sända om serien från början, medan den andra kanalen hade kommit dit där James Marsters var med. Eftersom det kom sig att jag gillade Smallville, följde jag den ett tag. I alla fall tills kanalen började strula med de nya avsnitten (sände på konstiga tider, började sända nya avsnitt utan att man visste om det m.m.). Efter det slutade jag se på den. Hmm ... Kanske skulle man ta och se om den. :-) En del av mig tycker att den förtjänar en andra chans - och då är det inte på grund av herr James Marsters. Bara så du vet ...
 
 
Den andra skådespelaren som fick mig att börja se en serie, var Jason Dohring (han spela bl.a. Logan Echolls i Veronica Mars). Serien som han fick mig att börja ser på, var Moonlight - den om privatdetektiven Mick St. John, "som blev vampyr över 50 år innan seriens början. Hans fru, Coraline, gjorde honom till vampyr på deras bröllopsnatt, då han var trettio år gammal". Dessvärre blev det endast en säsong och det tyckte jag var lite trist, för serien var ganska intressant. Underligt att de kan visa femtioelva säsonger av serier som urartar sig mer och mer för varje säsong och därmed hela tiden blir sämre, medan de gör endast en säsong av serier som har potential.
 
Generellt kan man väl säga att skådespelare som jag över lag gillar, kan få mig att börja se serier eller filmer. Eliza Dushku är ett sådant exempel. Eliza Dushku spelar Faith i "Buffy"/"Angel" och eftersom jag gillar henne, fick hon mig att se filmerna Wrong turn och Bring it on.


Dagens citat:

"Vissa dagar måste du skapa ditt egna solsken."
(Okänd)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie