Nämn en TV-serie som ...

Vanligtvis brukar jag inte delta i enkäter som cirkulerar på bloggar, men när jag såg Fröken Christinas enkät om TV-serier, kunde jag inte låta bli. I tjugo inlägg framöver (dock utspridda - ej på raken) kommer jag således svara på olika frågor/påståenden om TV-serier. Det här inlägget behandlar det första påståendet.
 
1. Nämn en TV-serie där du sett alla avsnitt två gånger.
 
Åh! Jag gillar inte begränsningar. :-( Därför struntar jag i att det står "en". Inte för att jag brukar se om särskilt många TV-serier, men ändå. Jag känner mig rebellisk idag.
 
 
En TV-serie som jag har sett alla avsnitt mer än två gånger (har tappat räkningen på hur många gånger jag sett hela serien), är Buffy the vampire slayer. Jag älskade den serien under högstadiet och gymnasiet, trots att den egentligen inte borde vara något för mig - magi, monster och andra fantasinissar. Fast på den tiden då jag började se serien, var jag lite mer öppen för sådant. Dock innehåller serien mer än endast det! Den är fylld med humor, men även allvar såsom smärta och sorg. Och den som förgyller alltihop är James Marsters, i rollen som vampyren Spike.
 
 
En annan serie, som jag nyligen sett alla avsnitt för andra gången, är Veronica Mars - serien om high school-tjejen som hjälper sin pappa som arbetar som detektiv. Varje säsong innehåller var sitt svårknäckt mysterium och flera nypor dramatik. En serie som passar mig som handen i handsken!


Dagens citat:

"Det finns ingen väg till lycka, lycka är vägen."
(Thich Nhat Hanh)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie