Och där flög tiden förbi. Igen ...

Den 13 juli fyllde min systerson två år. Två år! Har det redan gått så lång tid sedan jag fick beskedet att min syster och hennes sambo blivit föräldrar åt en frisk liten gosse och att jag därmed blivit moster? Två år är inte så lite och som han har vuxit sen! Snart dröjer det väl inte länge förrän han tar studenten ... Redan nu pratar den lille filuren rätt bra. :-) Han verkar vara på väg att bli en lika duktig pratkvarn som sin moster. ;-)
 
Ja, jag tycker mycket om honom och det verkar vara ömsesidigt. :-) När jag pratade med min syster i telefon för ett tag sedan, hörde man hur han i bakgrunden glatt utbrast "moster!" Då ville han bjuda mig på en köttbulle, men eftersom det är ganska svårt att skicka över köttbullar via telefon, kom vi överens om att han får bjuda mig på köttbullar nästa gång vi ses. Fast han är inte alltid lika givmild. När jag vid något tillfälle ringde min syster för att fråga en sak, var det han som svarade. Snällt frågade jag honom om jag kunde få prata med hans mamma, varpå han glatt svarade "nej". Fast jag fick till slut prata med henne.
 
Förra året fick han en sagobok där han själv var med och så blev det även i år, om än en annan saga den här gången. :-) Båda böckerna är köpta hos Sagobella. Jag tycker att det är smidigt att handla hos dem och de är hjälpsamma om man har frågor eller behöver hjälp. Tack Jessica (f.d. kollega på hyresnämnden)! Utan ditt tips hade jag inte hittat dit. :-)
 
 
 


Dagens citat:

"Genom att acceptera blir du vad du är: öppen och obegränsad."
(Eckhart Tolle)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie