Cykelutflykt i Falkenberg

Med anledning av att hankatten fyllde tretton år nu i början av mars, bestämde vi oss för att besöka djurkliniken i Falkenberg så att vi kunde köpa blötfoder till honom. Då det var fint väder, valde vi att cykla dit. Jag är förtjust i att cykla. Förutom den motion man får, känns det som om man får någon form av egen tid. Jag tyckte inte om att åka buss under gymnasiet de få gånger jag gjorde det. Jag föredrog att cykla, så att jag kunde få vara själv en stund.
 
 
Vi hämtade upp min cykel från Malmö i somras. Jag hade inte cyklat på den sedan 2009 och hade därför glömt bort hur obekväm och hård sadeln var. Men det gick ändå att cykla och tur var väl det, för med tanke på att djurkliniken ligger vid något mindre "skogsparti" på väg mot Skrea, blev det en mysig cykelutflykt. Dessutom fick vi se lite av Falkenberg. :-) Det var värt en öm rumpa!
 
När vi hade kommit hem och lämnat kattmaten, tog vi en promenad i centrum. Vi besökte bland annat köpcentret Kronan och bokhandeln. Vi hälsade även på den lilla torghunden som står utanför Pressbyrån på Stortorget. ;-) Undrar om han har något namn ... Borde kanske ta och döpa den. :-D
 
En klädbutik här i Falkenberg. Tänkte att den kunde passa dig, Hanan. ;-)
 
 


Dagens citat:

"Du kan inte skapa dig ett rykte baserat på vad du planerar att göra."
(Henry Ford)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie
#1 - - Hanan:

Då får vi besöka den butiken nån gång ;)