Kossorna anfaller

Nu när det har varit så fantastiskt väder, har jag och älsklingen försökt vara ute så mycket som möjligt. En lördag (tror jag att det var?) hade vi för avsikt att åka ut till skogen och tillbringa några timmar där. Älsklingen hade i förväg kollat upp var vi skulle åka.
 
 
 
Vårt första stopp blev Måssjön. Det var kring denna sjö som älsklingen hade kollat upp att det skulle finnas en skog. Vi började med att försöka ta oss runt sjön, men insåg snart att det var igenvuxen. Därför vände vi om och försökte ta en annan väg, men där var terrängen svårframkomlig - en massa stickiga grenar som rev upp våra ben samt att det dolde sig vattensamlingar under de stora grästuvorna. Till slut gav vi upp och vände om.
 
 
 
 
Istället promenerade vi bort till vad vi trodde var en annan skog. Vi följde skogsvägen och höll utkik efter något trevligt ställe där vi kunde sitta och ha picknick. Kanske kunde vi hitta ett sådant ställe när vi kommit uppför backen?
 
 
 
Vad vi "hittade" var ängar och ... skitlukt. Längre fram såg vi ett gäng kossor och när vi hade kommit närmare en bit hörde vi ett påtagligt mullrande. Det tog mig några sekunder att inse att det var kossorna som kom springande. Rakt mot oss.
 
 
Vi fortsatte en bit till, men förstod att vi inte skulle komma till någon skog. Vi återvände till Måssjön och intog vår picknick/fika på bänken som fanns där innan vi åkte hem igen.
 
 


Dagens citat:

"Livet är väldigt enkelt, men vi envisas med att göra det svårt."
(Konfucius)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie
#1 - - leonor broberg:

fina bilder!

Svar: Tack :-)
Jessica