Sms på vift

Såvitt jag kan minnas, har jag nästan aldrig fått felskickade sms till mig. När både jag och min syster bodde kvar hos våra föräldrar, minns jag att syrran med jämna mellanrum fick sms från en plastikkirurgisk klinik, om att hon inte fick glömma sina inbokade tider. Dock fanns ett annat namn än min systers i de där sms:en - så ja, jag vet att min syster inte hade bokat några sådana tider. ;-) Däremot har jag råkat skickat sms till fel personer. :-( Gudskelov har det inte varit några allvarliga felskickningar. :-)
 
Veckan efter påsk damp följande sms ned i min telefon:
 
"Tja mannen jag kommer inte på träningen klockan 8 idag. Ska på kalas."
 
 
 
Först tänkte jag strunta i det och låtsas som ingenting, men då mitt samvete inte tillät det, svarade jag att han hade skickat sitt meddelande till fel person. Han bad om ursäkt och undrade var i Sverige hans sms hade hamnat. När jag talade om att jag befinner mig på Västkusten, blev han paff. Det gör han också ... Då valde jag att kolla upp numret och visst, han är tydligen boende i Veddige (utanför Varberg).
 
Vi fortsatte att messa med varandra en stund och han ville veta lite om mig. När jag bland annat skrev att jag är gift, tystnade han. Några fler sms från honom fick jag inte. Samtidigt som jag ryckte på axlarna (för mig spelar det ingen större roll om han vill prata eller ej), tyckte jag att det var lite tråkigt. Hur kul hade det inte varit om vi hade blivit vänner? Jag menar, hur ofta får man vänner genom felskickade sms? :-P
 
Har du själv fått ett felskickat sms till dig någon gång? Eller har du råkat skicka sms till fel person?


Dagens citat:

"Slappna av. Inget är under kontroll."
(Okänd)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie