Smidig läsning

Det här inlägget skriver jag i egenskap av att vara en buzzador. Jag har under en kampanj fått möjlighet att testa på tjänsten Mofibo.
 
Mofibo är en app där man prenumererar på tjänsten för 99 kr i månaden. Som Mofibo-prenumerant får man tillgång till en hel del böcker som man kan läsa både online och offline. För att kunna läsa en bok offline, behöver man lägga till boken i sin läslista när man är online. Man kan maximalt ha tre böcker i sin läslista.
 
 
 
Under den här provperioden har jag använt mig av älsklingens förra telefon och har således bara haft tillgång till internet i telefonen när jag har varit uppkopplad mot vårt trådlösa nätverk här hemma. Därför har jag varit extra förtjust i funktionen att man kan läsa böcker offline, för det har inneburit att jag har kunnat ta med mig telefonen till jobbet och läsa på lunchen. Det har passat mig som handen i handsken!
 
Till en början trodde jag att det skulle vara jobbigt att läsa i telefonen på grund av att texten skulle vara för liten, men det var inte alls några problem. Texten var tillräckligt stor, trots den lilla skärmen jag använde och det var enkelt att bläddra mellan sidorna.
 
 
 
Många har klagar på att det är ett litet utbud av böcker och visst, när jag testade att söka på vissa författare (exempelvis Henning Mankell) fick jag ingen träff. Fast man måste ha i åtanke att Mofibo är en relativt ny tjänst som hela tiden växer. I början hade Spotify inte heller särskilt stort utbud. Jag är säker på att tillgången på böcker kommer öka med tiden.
 
Jag är nöjd med den här tjänsten och hade det inte varit för att jag har väldigt många olästa böcker här hemma som jag vill ta mig igenom, hade jag kunnat tänka mig att börja prenumerera på Mofibo. Vem vet, en dag tar kanske de olästa böckerna slut här hemma. ;-)
 
Jag kan i alla fall rekommendera Mofibo till andra bokslukare. Den är värd att testa på.


Dagens citat:

"När jag var 5 år gammal, sa min mamma att lycka var nyckeln till livet. När jag gick i skolan, frågade lärarna vad jag ville bli när jag blev stor. Jag skrev 'Lycklig'. De sa att jag inte förstod uppgiften, och jag sa att de inte förstod livet."
(John Lennon)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie