Tänd ett ljus ...

När vi senast var i Ullared besökte vi NetOnNets lagershop som finns vid Gekås. Strax efter att vi kommit in i "butiken", såg jag att de sålde batteridrivna värmeljus (2-pack för 10 kr). Tidigare har jag avfärdat denna typ av värmeljus eftersom jag alltid har föredragit riktiga. Det är mysigt att släcka ned ett rum och endast ha levande ljus som belysning. Jag gillar ljusdoften. :-) Fast endast neutrala ljus, i och med att jag är allergisk mot doftljus (jag får problem att andas).
 
 
Hur som helst, efter att ninjan och fåntratten flyttat hem till oss, har jag fått tänka om vad gäller ljusens äkta eller inte äkta vara. Med hon- och hankatten var det inga större bekymmer eftersom de oftast lämnade ljusen ifred. Det enda "problemet" var att vi fick hålla koll på honkatten så att hennes långa päls inte fattade eld. Med de vilda pågarna är det en annan sak. Deras nyfikenhet är gränslös (framför allt ninjans), så det är inte någon idé att ens tänka tanken på levande ljus. Inte än i alla fall.
 
I och med att dessa elektriska ljus var så billiga som de var, tänkte jag att det inte kunde skada att åtminstone testa dem. Och det har jag nu gjort. Visst, det är långt ifrån samma sak som levande värmeljus, men jag får erkänna att det ändå var mysigt att ha dem tända. Jag försökte få med det i ett klipp, men kvaliteten är dock inte den bästa. Hoppas att det går bra ändå. :-)
 


Dagens citat:

"Påminn dig själv om att du inte måste göra det som alla andra gör."
(Okänd)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie