Förvirrat missförstånd

På grund av att tåget var försenat en onsdag, hann jag inte hem för att byta kläder inför kvällens zumbaträning. Därför fick jag åka raka vägen till Falkhallen och stod sedan utanför och väntade på älsklingen.
 
Medan jag stod och väntade, kom plötsligt en bil krypkörandes längs foten av trappan. I bilen satt en man och en pojke och pojken stirrade intensivt på mig genom bilrutan. Det kändes lite obehagligt, men jag tänkte inte mer på det utan fortsatte att lyssna på min spelningslista "Starta dagen".
 
Efter en liten stund steg mannen ur bilen och frågade om jag var där för zumban. Smått osäkert svarade jag att jag var det och började febrilt fundera på varför han undrade det. Han sträckte då fram en påse och sade att det var tränarens nycklar. I påsen låg en tag och något till en mikrofon. Förvirrat tog jag emot påsen och svarade något i stil med "okej". Jag tänkte att tränaren kanske hade glömt sin nyckel och att mannen nu bad mig ge den till henne när hon kom.
 
 
 
Han gick tillbaka till bilen och stod där en stund innan han sade att om det inte fungerade, kunde jag ringa henne.
 
...
 
Lika förvirrat som tidigare svarade jag återigen "okej" och försökte återgå till min musik. När bilen inte körde iväg, suckade jag inombords eftersom jag inte var på humör för krångel. Till slut steg mannen ut igen och frågade - nu var även han förvirrad - om tränaren inte hade pratat med mig?
 
...
 
Nej, det hade hon inte gjort? Då kom en tjej som också brukar vara med på passen och han vände sig mot henne och frågade om det var hon som skulle hålla i dagens pass, vilket hon skulle. Ungefär då trillade polletten ned för mig. Han bad mig om ursäkt och sade att tränaren bara sagt att han skulle ge nyckeln till en tjej som väntade utanför Falkhallen.
 
Haha, ibland är jag allt bra korkad ...


Dagens citat:

"Det anses ofta vara ett mirakel att gå på vatten eller att sväva i luften. Jag tycker det verkliga miraklet är ... att gå på jorden."
(Thich Nhat Hanh)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie