Råa besök

Nu i sommar har jag och älsklingen besökt inte mindre än en rawfoodrestaurang/-kafé och en ... -bar. I och med att vi försöker fasa ut det vita sockret mer och mer ur våra liv samt att vi strävar efter att bli en aning mer hälsosamma, tyckte vi att det skulle bara intressant att besöka de råa kaféer och restauranger som finns i vår närhet.
 
På bröllopsdagen blev det lunch på Rawfoodbaren i Göteborg. Det är ett litet och mysigt ställe på Prinsgatan 5. Maten vi fick var väldigt god och personalen var mycket trevlig. Vad som finns på den lilla menyn beror på vilken säsong det är. Förutom att man kan sitta ned och äta, har de både böcker och ätbara produkter att köpa. Jag var nöjd med vårt besök, så jag kan tänka mig att besöka Rawfoodbaren fler gånger. :-)
 
Vad vi åt på Rawfoodbaren
 
 
Nästa besök ägde rum på Raw Food House, som finns på Friisgatan 8 i Malmö. Även detta är ett litet och mysigt ställe och finns i centrala Malmö. Personalen var mycket trevlig och snäll! På grund av ett litet missförstånd från personalens sida, gav de min systerson en glass som kompensation - något som vi inte alls hade räknat med. Där kan man tala om bra service. :-) Kakorna/bakelserna vi valde var mycket goda, precis som de smoothies vi drack till. Även här finns det produkter att köpa, exempelvis lunchlådor som de själva gjort. Jag var definitivt nöjd med besöket och kan tänka mig att åka dit fler gånger.
 
Tanken var att vi även skulle besöka Halmstads rawfoodkafé, men först hade de semesterstängt och sedan såg vi att kaféet ska säljas. Fram till att de hittat en ny ägare, kommer kaféet vara stängt. Det tycker vi är lite tråkigt.
 
Har du själv besökt något rawfoodkafé eller -restaurang? :-)


Dagens citat:

"Jag tror att vi alla har en resa att göra, att vi alla har en fantastisk kraft inom oss. Det handlar om att nå vår fulla potential, att vi alla medvetet kan välja kärlek istället för rädsla."
(Karin Volo)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie