Ta fram det positiva hos sig själv

Evah utmanar sina läsare med jämna mellanrum och vid ett tillfälle utmanade hon läsarna att säga minst två positiva saker om sig själva i följande kategorier;
 
  • Personlighet
  • Utseende
  • Saker du är bra på
  • Saker som är bra i ditt liv
Personlighet
Vanligtvis är jag inte en person som lätt ger upp, utan jag brukar försöka med saker och ting tills jag lyckas. Dock har depressionen haft sin påverkan på mig och fått mig att många gånger vilja ge upp på en gång. Jag måste försöka komma ihåg att jag inte är en sådan person. Jag ger inte upp!
 
Även om mitt dåliga mående har gjort mig ganska självupptagen, brukar jag oftast försöka tänka på andra i första hand och får lätt dåligt samvete om jag någon gång skulle prioritera mig själv istället.
 
Utseende
Jag gillar faktiskt att jag har en så pass tydlig midja som jag har. Det tycker jag är snyggt. ^^
 
 
 
Tja, min ögonfärg är väl inte helt dum. Mestadels är de mest gröna, men då och då tar det blå överhanden. ;-) Blått är fint. ^^
 
Saker du är bra på
Tidigare har jag varit bra på att baka, fast nuförtiden har jag dock börjat tvivla. :-( Ta julbaket som exempel. De senaste åren har mina pepparkakor blivit ren katastrof och jag förstår inte varför ... Men det är i alla fall kul att baka. :-)
 
Göra listor! Haha, jag gör listor till praktiskt taget allt. :-) Vad jag ska göra under en dag, i vilken ordning jag ska läsa böckerna här hemma, saker jag vill baka etc. Listan (haha!) kan göras lång.
 
Saker som är bra i ditt liv
Älsklingen är bland det bästa i mitt liv. Även om jag inte har behandlat honom särskilt schysst, har han hela tiden funnits vid min sida och stöttat mig. Han älskar mig för den jag är. Hur många har den turen eller lyckan att få uppleva det?
 
Ja, jag skäller en hel del på djuren och de kan vara skitjobbiga, fast den kärlek som de ger tillbaka är ovärderlig. Jag älskar mysstunderna med Fåntratten när vi ska sova på kvällarna; han lägger sig tätt intill mig och vill att jag håller om honom.
 
Man kan inte påstå att jag har särskilt många vänner i mitt liv, men det gör inget. Jag har hellre de få vänner jag har och vet att jag kan lita på dem i vått och torrt. Med dem kan jag prata om allt och de finns där för mig när jag mår dåligt eller har det svårt.


Dagens citat:

"Om du fyller dig själv med idéer hela tiden blir du aldrig tillräckligt tom för att skapa något beständigt."
(Robert Rowland Smith)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie