Där krossades mitt hjärta

Olyckor händer så lätt och man har ju hört att de sällan kommer ensamma. När vi skaffade ninjan och fåntratten visste jag att våra ägodelar skulle få riskera livet - men det är det väl värt? Bland annat har en figurkruka som jag fått av min syster fått sätta livet till i lejonens vilda framfart. Nu senast var det dessvärre en värmeljushållare som jag fick i studentpresent och som jag höll mycket kär:
 
 
 
Vad jag dock inte kan förstå är hur de i hela fridens namn lyckades komma åt den, för den var placerad högst upp på vår expedithylla. Nåväl, det värkte i mitt hjärta ett ögonblick när jag stod och såg på kvarlevorna. Efter en stund viftade jag emellertid bort den känslan, för vet du vad? Det är bara en sak. Något som man kan ersätta. Det skulle ha varit mycket värre om någon av katterna hade kommit till skada! De små liven kan man inte ersätta. Såvitt jag kunde se verkade de inte skadade, som tur är.
 
Fast det var bra synd ändå. Jag tyckte om den värmeljushållaren. :-(


Dagens citat:

"För evigt slår Det Stora Hjärtat och med varje hjärtslag skapas ett nytt universum."
(Nisargadatta Maharaj)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie
#1 - - Katten Jones:

Den kanske går att laga till och med?

Svar: Nja, det verkar vara för många små bitar och vissa bitar verkar ha försvunnit (läs: som busungarna har lekt bort). Men jag ska se om jag inte kan ge det ett försök. Annars är det bara att kasta. :-P Huvudsaken var som sagt att katterna inte blev skadade. :-)
Jessica