Det finns inga dåliga eller fula kroppar!

Innan jul publicerade Bodypalace den här bilden i ett inlägg:
 
Jesper (som driver Bodypalace) har i det inlägget godkänt att man "snor" bilden.
 
Det är en väldigt fin tanke och självklart vill jag vara med och påverka så att 2015 blir ett sådant år. Därför rekommenderar jag dig att besöka Bodypalace om du inte redan gjort det och se alla fina och naturliga kroppar som finns där.
 
Vi är alla olika och var och en är vacker på sitt sätt. Det om något har Bodypalace - och alla modiga människor som bidragit med bilder på sig själva - lärt mig. Det finns inget rätt eller fel så länge man är frisk och ens vikt eller utseende inte påverkar negativt på ens fysiska hälsa. Små eller stora bröst. Tjock eller smal. Kort eller lång. Stora eller små fötter. "Vad gör det om hundra år när allting kommer omkring?"
 
Vad jag tycker är vackert, kanske någon annan tycker är mindre vackert och tvärtom. Men vet du vad? Det är helt okej! Alla tycker olika och det är ju bra. Det skulle bara vara tråkigt och jobbigt om alla hade tyckt samma sak.
 
Så, vad säger du? Visst ska du väl vara med på att göra 2015 till ett år då ingen ska behöva må dåligt för sin kropp? Vad bra! :-) Då kör vi!


Dagens citat:

"Var villig att acceptera verkliga utmaningar i livet och var aldrig rädd för dem."
(Eileen Caddy)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie