Fyra = frukt

Idag för fyra år sedan stod jag och älsklingen i Mora kyrka och sade "ja" till varandra. Idag för fyra år sedan blev vi man och hustru.
 
Tänk vad fort tiden går? Jag har svårt att begripa att det redan har gått fyra år, även om det har hänt relativt mycket under de här åren. Men jag klagar inte och jag ser fram emot ännu fler år tillsammans med älsklingen. <3 Han är mitt allt och jag kan inte tänka mig ett liv utan honom. Egentligen är det lite läskigt att ha så starka känslor för någon. Han är den enda (bortsett från Jocke, men av naturliga skäl var min kärlek till Jocke lite annorlunda än den till älsklingen) som fått mig att känna så här. Med honom känns det helt enkelt rätt. Tänk att man kan hitta en person som man passar så bra ihop med? Jag är oändligt tacksam över det, för jag vet att det inte är alla som har sådan tur som jag har haft.
 
Min brudbukett för fyra år sedan.
 
Om man ska tro den här sidan, är det fruktbröllop som vi firar idag. Frukt ... Hmm ... Förhoppningsvis har jag nu lyckats fundera ut något som passar till denna dag (inlägget är ju som vanligt tidsinställt). I skrivande stund har vi inte bestämt oss för vad vi ska göra idag, men jag är säker på att det blir något trevligt. <3


Dagens citat:

"Män vill alltid vara kvinnans första kärlek - kvinnor tycker om att vara mannens sista romans."
(Oscar Wilde)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie