Halländsk glass i stora lass

Jag vill inledningsvis klargöra att jag INTE får betalt för att skriva det här inlägget. Jag tror på att dela med sig av bra tips till andra.
 
När vi bodde i Getinge, bodde vi farligt nära det lilla samhället Slöinge (cirka 5-10 minuter bort med bil/buss). Även om Falkenberg ligger lite längre ifrån Slöinge, är det fortfarande farligt nära. "Varför då?" undrar säkert du. Jo, i Slöinge har SIA-glass sin fabrik och en butik där de säljer både andrahandssortering och butikskvalitet. Nu under sommaren har vi redan hunnit sticka dit vid två tillfällen och köpt hem billig glass.
 
 
Bland annat brukar de sälja 1,5 liter för 17 kronor (andrahandssortering) och när vi var där nu senast, passade vi på att köpa hem smaken kladdkaka. Dock blev jag lite besviken på den smaken. Det är i princip bara deras vanliga chokladglass, med lite inslag av kladdkaksbitar. Då tror jag allt att jag föredrar deras vanliga chokladglass, för där finns det gott om chokladbitar. Fast visst, den funkar och själva glassen är som vanligt god!
 
Om du har möjlighet att besöka SIA:s fabriksförsäljning, vill jag tipsa dig om att testa på deras glasscafé! Jag och älsklingen köpte varsitt rån med tre kulor vardera och jösses vilka stora kulor man fick! Det var riktigt länge sedan som jag fick en så stor glass. Dessutom är personalen så himla glada och trevliga. Jag kan därför verkligen rekommendera SIA till de som är glassugna och befinner sig i närheten av Slöinge.


Dagens citat:

"Livet, jag älskar dig. Allt är fantastiskt."
(Simon & Garfunkel)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie