När allt löser sig till slut

Jag har tidigare skrivit ett inlägg om tjänsten Refunder - man får återbäring när man handlar på nätet. Jag testade Refunder via Buzzador och som ersättning fick jag 100 kr vid mitt första köp. Dessa sattes in på mitt Refunder-konto. Så långt, allt väl.
 
Fördelen med Refunder är att det räcker att man kommer upp i 100 kr för att kunna få dessa utbetalda. Därför valde jag att föra över hundralappen jag fått, till ett av mina sparkonton. På Refunders hemsida står att överföringen kan ta upp till två bankdagar.
 
 
Efter tre bankdagar hade pengarna fortfarande inte kommit. Därför mailade jag till Refunders support och fick svaret att de fått bekräftelse från Trustly att överföringen genomfördes den dagen jag begärt det och jag fick referensnumret. När jag mailade igen och återigen frågade hur lång tid det kan ta, svarade killen på supporten att det kan ta upp till två bankdagar och han hänvisade mig till min bank om jag inte kunde hitta överföringen. När jag ringde till banken kunde de inte hitta någon inkommande överföring, men lovade att kolla upp det och sedan återkomma till mig.
 
Efter en vecka ringde jag tillbaka till banken, i och med att jag inte hade hört något från dem. De bad mig att be Refunder om någon form av kvittens på överföringen eller be dem kontakta banken. Sagt och gjort, jag mailade igen till Refunder och fick då kontakt med en tjej som heter Nathalie. Utan att tråka ut dig med alla detaljer, kan jag i korthet berätta att det blev en del mailande fram och tillbaka för att komma underfund med vad som blivit fel. Det visade sig att Trustly hade fört över pengarna till ett konto hos en annan bank - med ett helt annat kontonummer än det jag hade uppgivit!
 
...
 
Fast vet du vad? Nathalie lyckades lösa problemet, så jag fick de där pengarna till slut. Dock fattar jag fortfarande inte hur de kunde få för sig att föra över pengarna till ett konto hos en annan bank, vars kontonummer inte alls stämmer överens med det kontonummer som jag uppgav.
 
Stort tack Nathalie för all hjälp och ditt stora tålamod! Jag uppskattar det mycket!


Dagens citat:

"Du kan enkelt undvika kritik genom att aldrig säga något, göra något eller vara någon."
(Aristoteles)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie