Plåster för lik

Eftersom jag allt som oftast har kalla (iskalla enligt älsklingen) händer/fötter, har jag problem att använda plåster. Klistret vill aldrig fästa på mig och jag har fått förklarat för mig att det beror på mina kalla händer/fötter. Vid ett tillfälle på hyresnämnden råkade jag få spågor (= träflisor) i handen. Jag försökte sätta på plåster, men när plåstret vägrade sitta kvar testade vi (jag och ena registratorn) att få fast det med vanlig tejp. Det fungerade sisådär. Jag såg mest rolig ut. Hur som helst, det slutade med att registratorn (som arbetat som sjuksköterska under Bosnien-kriget) lade om min hand. För ett litet sår. Fast vad ska man göra när plåster vägrar sitta kvar?
 
 
I och med att jag inte tror att jag är ensam om det här problemet, har jag nu kommit på en utomordentlig bra affärsidé. Hur skulle det vara om någon kunde tänka sig att skapa plåster som kan sitta kvar även på iskalla personer? Jag är väldigt säker på att det skulle vara en mycket lönsam affär. Om inte annat skulle i alla fall jag köpa dessa plåster.
 
Varsågod. Bara att köra igång. Glöm bara inte vem det var som gav dig idén.  
 
 


Dagens citat:

"Ibland är en båt en båt och ibland är den närmast en olyckshändelse. Det beror alldeles på om du är över eller under den."
(Nalle Puh)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie