Få tillbaka pengar när du handlar

Det här inlägget skriver jag i egenskap av Buzzador-ambassadör. Jag får ingen ersättning för att skriva det här inlägget, men jag väljer att skriva det för att dela med mig av mina erfarenheter och tankar med dig.
 
Nu har jag ännu en gång fått möjlighet att testa på en kampanj genom Buzzador. Den här gången fick jag testa på tjänsten Refunder - en sida som ger återbäring när man handlar på nätet. Som mål skulle jag genomföra minst ett köp genom Refunder och som belöning fick jag - utöver den sedvanliga återbäringen - 100 kr insatta på mitt Refunder-konto.
 
 
 
Jag gillar idén med att få återbäring på köp när jag handlar på nätet - vem tackar nej till gratis pengar? Det enda som krävs av en själv är att man ser till att gå till nätbutikerna via Refunder för att kunna ta del av den återbäring som erbjuds. Att man måste det, beror på att Refunder (och de övriga återbäringssidor som finns) får provision när man klickar sig in till nätbutikerna via Refunders länkar. Refunder väljer sedan att dela med sig av denna provision.
 
Något smart med Refunder är deras "Refunder-knapp." Den här "knappen" kan man installera i vilken webbläsare som helst (det var åtminstone den uppfattningen som jag fick). Genom att klicka på den knappen kan man enkelt komma åt butikerna utan att vara på Refunders hemsida och om man inte skulle vara inloggad på Refunder, uppmanas man att logga in. Om man inte gör det, kan man inte fortsätta till nätbutiken.
 
 
 
 
Jag ser som sagt inga nackdelar med att använda den här typen av återbäringstjänster när jag handlar på nätet. Att få tillbaka pengar för att jag använder en specifik länk när jag ska näthandla är inget jag har något emot. Det är smidigt och enkelt. Fördelen med Refunder jämfört med Bonusbay (den första tjänsten som jag började använda) är att det räcker att man kommer upp i 100 kr i återbäring för att man ska kunna få dessa pengar utbetalda. Hos Bonusbay krävs att man kommer upp i 150 kr. Dock kommer jag ändå aktivt jämföra vilka av sidorna som ger mig mest i återbäring vid köp, för jag har vid en snabb koll insett att det kan skilja sig mellan de båda sidorna. Ibland kan denna skillnad vara ganska stor.


Dagens citat:

"Tålamod är en av de svåraste disciplinerna, men det är de tålmodiga som får uppleva slutsegern."
(Buddha)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie