Ljudböcker i mobilen

Minns du att jag i höstas fick prova på tjänsten Mofibo (en app som gör att man kan läsa e-böcker i mobilen) genom Buzzador? Nu har jag återigen fått vara med i en buzzadorkampanj och den här gången fick jag prova på Storytel.
 
 
Eftersom jag antar att de allra flesta känner till Storytel, behöver jag nog inte ge någon grundlig förklaring till vad det är. Om du mot förmodan inte känner till Storytel, är det en app som gör att man kan lyssna på ljudböcker (och e-böcker) i mobilen.
 
 
Sedan en tid tillbaka har jag slukat ljudböcker på löpande band, så när jag fick möjlighet att testa Storytel tvekade jag inte. Hittills är jag väldigt nöjd och skulle i framtiden kunna överväga att använda en liknande tjänst. För närvarande tycker jag att det pris som Storytel tar är en smula för dyrt - framför allt då jag tidigare har sett liknande alternativ, fast till lägre priser.
 
 
Själva användandet är väldigt smidigt och fungerar ungefär som mofibo; man kan välja att lyssna med nätanslutning eller att lägga upp till fem böcker i så kallad offline-läge och sedan lyssna på böckerna utan nätanslutning. Vissa av böckerna erbjuds också som e-böcker. Storytel har ett stort utbud av böcker.
 
 
Jag är som sagt nöjd med användningen så här långt. :-) Jag ska också passa på att påpeka att jag inte får betalt för att skriva det här inlägget. Jag skriver det, därför att jag vill dela med mig av mina erfarenheter.


Dagens citat:

"Att begripa bakgrunden till en handling gör den inte rätt, men det kan öka förståelsen."
(Mikaela Bley)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie