Den enas mat, den andres ... badskum?

När vårt förråd av cashewnötter börjar ta slut (eller som nu senast, faktiskt tagit slut), vet man att det är dags för ett nytt besök på Gekås i Ullared. När vi ändå är där brukar vi passa på att handla lite annat billigt. Eftersom vi inte är så förtjusta i att trängas med en massa människor eller stå i köer utan slut, har vi kommit fram till att det bästa är att åka dit fredagskvällar när jag har slutat jobba. Trots att det är fredagskväll, brukar det inte vara lika mycket folk där som under helger. Att besöka Gekås under en lördagsförmiddag, är som att befinna sig i "Stress-gången" på Stockholms centralstation - och gå mot strömmen! Om du aldrig har gjort det, kan jag tala om att om du överlever det (vilket jag gjorde med nöd och näppe den gång jag råkade komma över på fel sida ...), går du aldrig mot strömmen igen. Tänk då att vara i ett varuhus där det hela tiden (och överallt!) är på det sättet. Inte kul.
 
Jag ska erkänna att jag blev förvånad när vi kom dit nu senast och upptäckte att det var nästan lika mycket folk som under en lördagsförmiddag. Älsklingen påpekade att det kunde ju ha att göra med att det är eventuellt fortfarande var sportlovstider, även om jag bestämt hävdade att sportlovstiderna var förbi. Fast jag blev ännu mer förvånad (och även full i skratt) när jag såg detta när jag var på jakt efter mitt favoritbalsam:
 
 
 
Ifall du inte ser det, har Gekås-personalen placerat Naturdiets olika dietprodukter under skylten "Badskum". Nu har jag förvisso aldrig köpt något från Naturdiet, men jag har svårt att tro att man kan använda produkterna som badskum. Fast som sagt, vad vet jag! Jag har ju aldrig testat ...


Dagens citat:

"Det är inte varje moln som föder en storm."
(William Shakespeare)


Ha det så bra!
Badskummiga kramar
Jessie
#1 - - Sara Navjord:

Haha vad roligt, speciellt badskum haha!

Svar: Jo, jag tyckte också att det var lite roligt. :-)
Jessica

#2 - - ♥ Evahle.se - en blogg om psykisk hälsa ♥:

Vad kul att åka till Ullared. :) Har faktiskt aldrig varit där men jag vill gärna dit framöver. kram

Svar: Jag hade heller inte varit där innan vi flyttade till västkusten. Nu bor vi ca 30 minuter från Ullared. :-P Fast om jag ska vara helt ärlig är Gekås lite överskattat. Visst finns det billiga saker, men rätt många saker kostar lika mycket som hos Ö&B eller liknande affärer.
Jessica