Raw brownies

Jag har fått i uppgift av Hanan och Cherry att återskapa en kaka/"tårta" som de gillar. För att göra det hela lite "roligare", bestämde jag mig för att göra raw-versioner av så många delar som möjligt. Fast innan jag gör hela kakan, tänker jag testbaka delarna en och en. Först ut var kakans botten, som är en brownie.
 
Eftersom jag aldrig gjort en raw brownie tidigare, letade jag upp några recept och testade två av dessa. Jag började med ett recept från bloggen Mitt Gröna Kök.
 
 
 
Själva brownien var det inget fel på (vilken är den jag ska använda som botten), fast däremot tyckte jag att glasyren smakade lite för mycket avokado. Kan ju ha varit att jag antingen inte blandade smeten tillräckligt väl eller så var avokadon som jag använde inte tillräckligt mogen. Jag vet inte.
 
Nästa recept som jag testade hittade jag på bloggen Emrielle och precis som med det andra receptet var själva brownien helt okej, men i den här glasyren tog banansmaken överhanden - lite väl mycket för min smak.
 
Känner du till något raw-brownierecept där glasyren varken smakar för mycket avokado eller banan? Alla förslag mottages tacksamt!
 
 


Dagens citat:

"Gör vad du tror är rätt, inte vad andra tror är rätt. Det är trots allt du som går igenom det."
(Okänd)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie