Raw-semlor

I ärlighetens namn känner jag mig just nu ganska trött på semlor. Ända sedan årets början har min chef mest köpt semlor när det har varit dags för fika på jobbet. Just nu känns det som om jag har ätit tillräckligt med semlor för de kommande åren ...
 
Fast tack vare min nyfikenhet, tackar jag sällan nej till att testa på nya saker. Med tanke på att vi pö om pö byter ut mer och mer socker mot hälsosammare alternativ, tänkte jag att det kunde vara kul att testa raw-semlor. Jag valde att gå efter det här receptet.
 
 
 
Förutom att jag misslyckades helt med cashewgrädden (den blev för rinnig), tyckte jag att det smakade helt okej. Visserligen blir det inte riktigt samma sak som med vanliga semlor, men jag kan mycket väl tänka mig att äta dessa i fortsättningen. Mandelmassan var farligt god!


Dagens citat:

"Var inte rädd för att ge upp det bra för att få det bästa."
(John D. Rockefeller)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie