Dags att låta böckerna få nya ägare!

Jaha, då var det alltså maj månad redan. Var tar tiden egentligen vägen? Jag tvivlar starkt på att det ens är lagligt för tiden att gå så här fort ...
 
Nåväl, oavsett vilket innebär maj att det äntligen är dags för Stora bokbytardagen! I år är det lördagen den 16 maj som man ska hålla reda på och framförallt komma ihåg! På hemsidan kan man kolla vilka bokbyten som ska äga rum i ens närhet och om det inte finns några, kan man själv skapa det. Hur fiffigt som helst!
 
 
 
Förra året fick några av mina (tyvärr) oönskade böcker byta hem och istället fick jag hem nya tillskott. Kanske är det på ett sätt inte bra för min redan långa lista på böcker som ska läsas här hemma, men om man bortser från det är bokbyte en fantastisk idé. Dels sparar man pengar eftersom man inte behöver köpa nya böcker, dels kan man hitta riktiga guldkorn som man kanske inte hade hittat annars och samtidigt kan man ge samma möjlighet till andra genom att lämna ifrån sig sina egna böcker som man inte längre vill ha kvar. Hur kan man inte tycka om det? :-)


Dagens citat:

"Allt du behöver är kärlek. Kärlek är allt du behöver."
(John Lennon)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie