Yoogaia - yoga på nätet

Det här inlägget skriver jag i egenskap av Buzzador-ambassadör. Jag har inte fått betalt för att skriva inlägget, men däremot har jag fått möjligheten att testa en kampanj och med det här inlägget vill jag dela med mig av mina erfarenheter så här långt.
 
Det jag har fått testa på är Yoogaia - "en webbaserad engelskspråkig tjänst som ursprungligen kommer från Finland. Yoogaia erbjuder pass för olika tycke och smak, bland annat yoga-, core-, pilates, rygg-, barre tone- och djupstretchingspass."
 
Bilden är en skärmdump från en av Yoogaias videor.
 
På Yoogaias hemsida kan man delta dels i live-pass, dels i förinspelade pass när det passar en själv. Jag har inte deltagit i något live-pass, utan endast testat på förinspelade pass. Passen varierar från omkring 15 minuter till cirka 60 minuter. Dock har jag insett att jag inte har tillräckligt med självdisciplin för att klara av att genomföra passen tillräckligt. Meditationspasset jag testade var definitivt inget för mig och jag kände mig lite uttråkad under ett annat yogapass. Jag är tyvärr en person som behöver gå i en fysisk klass med en instruktör på plats för att kunna genomföra ett sådant här pass ordentligt.
 
Fast tanken är väldigt bra! Jag gillar att man kan träna yoga m.m. hemma med en instruktör som förklarar hur man ska göra. Jag ska definitivt försöka hinna ge det fler chanser och försöka vara en duktig elev som inte avbryter efter ca 10 minuter för att jag känner mig smått uttråkad ...  Jag tycker att instruktörerna (åtminstone de som haft de pass jag hittills testat) har varit tydliga, även om ljudkvaliteten emellanåt hade kunnat vara bättre.
 
Med andra ord rekommenderar jag detta till den som är intresserad av yoga. Om du är intresserad av att testa Yoogaia, kan du få en 14-dagars provperiod (istället för de vanliga 7 dagarna) om du registrerar dig via den här länken.


Dagens citat:

"Den som vårdslöst sträcker sig efter en ros ska inte klaga om taggarna rivs."
(Heinrich Heine)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie