"Frågorna ingen frågar"

Nu var det ett tag sedan jag såg den här videon, men Evah svarade på tolv stycken frågor om sig själv och döpte videon till "Frågorna ingen frågar". Idag tänkte jag själv besvara dessa frågor.
 
 
 
1. När du åker bil, lyssnar du då på musik, radio eller låter du det vara helt tyst i bilen?
Vi brukar oftast ha radion på när vi kör runt med bilen, men på sista tiden har det faktiskt hänt att vi återgått till att lyssna på skivor. Vi brukade lyssna på skivor förr, men slutade med det när vi köpte vår nuvarande bil, eftersom den inte kunde spela mp3-skivor.

2. Ditt favoritbarnprogram när du var liten?
Oj, det var ganska många barnprogram som jag tyckte om ... Men jag tyckte väldigt mycket om Disneydags i alla fall. Min pappa spelade in otroligt många avsnitt av detta program, så jag och min syster brukade sitta och se på dem om och om igen. Ett annat barnprogram som jag tyckte om, men som då bara visades på dansk TV, var Bamse og Kylling.
 

3. När du var liten, vad sa du oftast att du ville bli när du blev stor?
När slutar man vara liten? Fram till mellanstadiet ville jag bli författare, sångerska och skådespelerska - fast vilka barn vill inte bli det? Någon gång under mellanstadiet bestämde jag mig för att bli lärare. Dock ångrade jag det beslutet när jag gick på högstadiet.

4. Om du skulle välja en stad i hela världen som du måste bo i resten av ditt liv, vilken skulle det va?
Jag är väldigt dålig på att välja bara ett alternativ. Jag har inte varit utomlands särskilt mycket och här i Sverige finns ju en del trevliga ställen att bo på. Falkenberg är inte så dumt och Lund har jag älskat sedan många år tillbaka. Men som sagt, det är svårt att endast välja en stad.

5. När du var barn, vad klädde du oftast ut dig som på halloween?
Såvitt jag kan minnas klädde jag ut mig endast en gång till halloween och det var när jag skulle på en fest under mellanstadiet. Då klädde jag ut mig till ett skelett. Dock var kostymen inte särskilt bra i och för sig. Jag var helt svartklädd och hade en mask som föreställde en dödskalle. Så skelett är kanske inte riktigt sant att säga. Men ungefär.

6. Om du var en seriefigur, vem skulle du då vilja va?
Jag har inte läst särskilt många serier under åren, så den frågan kan jag inte svara på. Jag läste Bamse när jag var liten (och en och annan gång blev det Kalle Anka).

7. Kollar du fortfarande på nickelodeon?
Nej. Det slutade jag med för många år sedan. Inte ens när jag var liten var jag särskilt förtjust i kanalen. Fanns bara någon enstaka serie som gick att kolla på.

8. När var senaste gången du skrev brev till någon?
Brev som man skickade med posten eller räcker det med brev som man stoppat i ett kuvert och lämnat till någon? För om det är brev som jag skickade med posten, måste sista gången ha varit 2009. Under 2012 eller 2013 skrev jag ett litet brev till älsklingen och stoppade i hans väska inför att han skulle återvända till Halmstad efter en helg hemma i Köping.
 
 

9. Kan du snurra din tunga?
Snurra vet jag inte om jag kan, men jag kan åtminstone vrida den. ;-)

10. Vem vill du helst se på en konsert?
Josh Groban och Michael Bolton. Jag har varit på Josh Grobans konsert 2011 tillsammans med älsklingen och den 5 maj 2016 ska jag återigen få gå på hans konsert, och den här gången blir det tillsammans med min mamma och min syster.

11. Vill du ha en DJ eller ett band på ditt bröllop?
Vi hade inget av det. Vi hade köpt en liten sladdlös radio som vi stoppat in ett minneskort (eller var det ett USB-minne?) i och på detta minne hade vi sparat ned en massa olika kärlekslåtar som vi spelade under middagen efter vigseln.

12. Vill du ha barn?
Haha, jag och älsklingen är redan så gott som småbarnsföräldrar som det ser ut nu. Två ettåriga katter och en fyraårig kanin innebär en massa gnäll och förmaningar.
"Nej, ät inte på mattan."
"Gå ut ur kaninburen! Och sluta ät hennes mat!"
"Ät inte blommorna."
"Släng inte den där saken nedför trappan."
Osv. Osv. Osv....


Dagens citat:

"Vi bär med oss de under vi söker utanför oss."
(Thomas Browne)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie