No hate-dagen

 
Som jag berättade tidigare, är det No hate-dagen idag - en dag då det är tänkt att vi ska sprida kärlek. Näthatet som tycks ha börjat råda allt mer måste bekämpas. Vad är då bättre än att medvetet sprida kärlek omkring sig? :-)
 
Det behöver inte vara något komplicerat. Det kan räcka med att ge någon en komplimang, en kram eller berätta för någon hur mycket personen betyder för en.
 
Själv skrev jag det här meddelandet på ett vitt skrivpapper från ett av mina block och lämnade kvar på Öresundståget imorse (jag blev inspirerad av den här händelsen);
 
"Stort tack för att du läser det här. Jag vill att du ska veta att du är tillräckligt bra och vacker som du är. Du behöver inte förändra något. Fortsätt att vara du och lysa upp världen med din närvaro. Ta hand om dig. Det finns bara en enda DU. Jag hoppas att du får en underbar dag idag. Det förtjänar du!"
 
Texten ovan vill jag även tillägna dig som läser det här inlägget och även tacka dig för att du läser min blogg. Och om du kommenterar mina inlägg, ska du ha ytterligare ett tack! Det värmer varje gång jag får en kommentar och att få respons på det man skriver betyder mycket. Tack!
 
Hur har du spritt kärlek idag? :-)
 


Dagens citat:

"Gör mot andra vad du vill att de ska göra mot dig. Om vi vill ha säkerhet, giv säkerhet. Om vi vill ha liv, låt oss ge liv. Om vi vill ha möjligheter, låt oss erbjuda möjligheter."
(Påve Franciskus)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie